Mange møder og kurser handler i dag om at udtænke nye løsninger og om at gøre sig klar til forandringer. På Uddannelsescentret Fredericia spiller køkkenet en afgørende rolle i de oplevelser, vores gæster får.
De gode råvarer har en central plads i Uddannelsescentrets køkken. Vi anvender friske råvarer, årstidens frugt og grønt, og næsten udelukkende økologiske produkter.
Mad gør folk glade og vi lader os inspirere, når vi får serveret lækker mad på en ny måde. Derfor er maden også et vigtigt element i et godt møde eller kursus.
På uddannelsescenteret stræber vi efter, at i som kunde får en kulinarisk oplevelse, når I går på vores frokostbuffet. Vi vil gerne skabe en rød tråd i kursusdagen for vores kunder, således at vores mad støtter op om undervisningen, for at skabe en helhed, der giver mening. Vi går ind for økologi, friske råvare og årstidens frugt og grønt. For at varier vores menu så i som kunde kan få forskellige mad oplevelser, for hver gang I kommer på vores buffet, har vi valgt at køre forskellige temaer indenfor mad verdenen. Det kan være alt fra mad fra forskellige verdensdele, de forskellige årstider inden for madens verden såsom dansk forår, eller vi hopper med på tidens trend og laver vores egen lille streetfood hjørne.
Vores opskrifter bygger på de retter, som vi server for vores kunder i løbet af den tid de kommer i vores hus. Vores kunder kommer gerne til os med ris og ros, de efterspørger tit en opskrift til en af de retter/kage som de har fået i løbet af dagen eller ugen. Vi har retter som kan gå igen fra tid til anden og som vi kan høre er populær bland vores kunder, og vi vil derfor gerne imødekomme deres ønsker og har gjort det muligt at hente opskrifter på nogle af vores retter som er efterspurgt af vores kunder, her på vores hjemmeside.
Vi sammensætter gerne selv en ret efter vores faglige kunnen og følger derfor ikke en almindelig opskrift slavisk. Det bliver med modifikationer og skaber derved nye smage og udtryk.